UBICA IZ BARAJEVA PRAVOSNAŽNO OSUĐEN NA 20 GODINA ZATVORA: Bivšu suprugu ubo 26 puta nožem
Ubica, Foto: Privatna arhiva Kurir

potvrđena presuda višeg suda

UBICA IZ BARAJEVA PRAVOSNAŽNO OSUĐEN NA 20 GODINA ZATVORA: Bivšu suprugu ubo 26 puta nožem

Kako je utvrđeno tom presudom, on je pijan došao u dvorište porodične kuće bivše vanbračne supruge, pokojne S.S., i nožem koji je poneo sa sobom zadao joj 26 rana

Objavljeno:

Z.P., koji je 5. juna 2022. u dvorištu porodične kuće u Barajevu ubio S.S. osuđen je pravosnažno na 20 godina zatvora. Apelacio sud u Beogradu saopštio je da je nakon održane sednice, odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio presudu Višeg suda u Beogradu.

Kako je utvrđeno tom presudom, on je pijan došao u dvorište porodične kuće bivše vanbračne supruge, pokojne S.S., i nožem koji je poneo sa sobom zadao joj 26 rana.

- Ubistvo je počinjeno na svirep način, 26 rana joj je zadao u predelu vrata, trupa, ruku. Ona je u vreme zadobijanja povreda trpela bol najvećeg mogućeg intenziteta u trajanju od nekoliko minuta, sve dok nije izgubila svest zbog gubitka krvi iz presečenih krvnih sudova i organa - navodi se u presudi koju je potvrdio drugostepeni sud.

S.S.
S.S.foto: Facebook

Istim nožem, kako se dodaje, Z.P. je potom sebi naneo povrede u predelu ručnih zglobova, vrata i grudnog koša zbog kojih je kolima hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Bonus video:

01:14

REPORTERKA KURIRA SA MESTA ZLOČINA: Drugi femicid za 10 dana, evo kako su BRAĆA NESREĆNE ŽENE zaustavile UBICU PRE HAPŠENJA

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L:)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.